نمایش 1–12 از 35 نتیجه

قیمت اصلی تومان1,587,000 بود.قیمت فعلی تومان1,228,260 است.
قیمت اصلی تومان750,000 بود.قیمت فعلی تومان610,260 است.
قیمت اصلی تومان1,680,000 بود.قیمت فعلی تومان1,348,260 است.

شما برای برآورده کردن کدام نیازمندی‌ها و با چه معیاری قصد خرید کمپرسور هوا را دارید؟ آیا به‌خوبی با این وسیله آشنایی دارید؟ اگر پاسخ شما مثبت است پس می‌توانید مسیر خرید از آچاریست را با مشاهده محصولات حاضر در همین صفحه آغاز کنید. اما اگر پاسخ دقیق و روشنی برای دو پرسش فوق ندارید، پیشنهاد می‌کنیم دست نگه دارید و پیش از خرید توضیحات این بخش را مطالعه کنید. اطلاع از این نکات، موضوعات و توضیحات، بدون تردید اثر مستقیمی بر موفقیت شما در تجربه خرید این دستگاه دارد!

کمپرسور هوا چیست؟

کمپرسور باد دستگاه مکانیکی است که از نظر علمی انرژی برق یا سوخت را به انرژی پتانسیل نهفته در هوای فشرده تبدیل می‌کند. اگر این تعریف علمی قدری شما را سردرگم کرده، پیشنهاد می‌کنیم از این زاویه به موضوع نگاه کنید:

  • کمپرسور باد با استفاده از برق یا سوخت یک ساختار مکانیکی را به منظور مکش هوا و فشرده ساختن آن در محفظه داخلی به حرکت درمی‌آورد. یک موتور قدرتمند، با استفاده از برق یا سوخت هوا را مکیده و با افزایش حجم هوای مکش‌شده، فشار آن را درون یک محفظه بسته افزایش می‌دهد.

بدیهی است که هر قدر برای فشرده کردن هوای بیشتری درون یک محفظه تلاش کنیم، فشار هوای درون آن نیز افزایش خواهد یافت. این یک قانون فیزیکی ساده است که مجال پرداختن به آن در این یادداشت فراهم نیست، اما با رجوع به تجربه نیز می‌توان آن را درک کرد.

کافیست به حالتی فکر کنید که در آن با استفاده از دمیدن هوای دهان خود به درون یک بادکنک، حجم زیادی از هوا را درون آن حبس می‌کند. حال به محض رها کردن دهانه بادکنک، هوای درون آن با انرژی و قدرت زیادی تخلیه خواهد شد.

کمپرسور هوا نیز از همین اصل ساده، در سطحی پیشرفته و دقیق‌تر استفاده می‌کند. حجم زیادی از هوای بیرون را مکیده و با حبس کردن آن درون یک محفظه کوچک، فشار آن را افزایش می‌دهد. هوای فشرده نیز در لحظه خروج از دستگاه، انرژی جنبشی و نیروی بسیار چشم‌گیری خواهد داشت. البته باید تأکید کرد که این صرفاً اصلی‌ترین پروسه در شیوه کار کمپرسور هوا بوده و برخی دیگر از روندهای جانبی نیز نحوه کار آن تأثیر دارند.

انواع کمپرسور هوا

یکی از موضوعات بسیار مهمی که در شناخت و خرید کمپرسور هوا باید به آن توجه داشت، شناخت انواع مختلف آن است. این وسیله از پیچیدگی‌های عملکردی برخوردار است که باعث شده در نسخه‌ها و ورژن‌های گوناگونی به بازار عرضه شود. از سوی دیگر باید تأکید کرد که برای دسته‌بندی انواع کمپرسور هوا روش‌‌ها و راهکارهای متفاوتی وجود دارد. در همین راستا ما در ادامه به صورت تیتروار و سریع چند دسته و نوع از انواع کمپرسور هوا را ذکر می‌کنیم. اما انواع کمپرسور کدام‌ها هستند؟

  • کمپرسور ثابت/کمپرسور قابل حمل

مدل‌های ثابت معمولاً به واسطه اینکه از جابجایی و حمل بی‌نیاز هستند و به این منظور طراحی نمی‌شوند، دارای حجم و وزن بسیار بالایی هستند. از کمپرسور هوای ثابت در یک کارگاه یا یک تعمیرگاه خودرو به شکل ثابت استفاده شده و اساساً به منظور حمل و جابجایی طراحی نمی‌شوند.

این مدل‌ها معمولاً توان بسیار بالایی دارند و مخزن آن‌ها نیز حجم قابل توجهی از هوا را ذخیره می‌کند. این دسته از محصولات در شکل‌های مختلفی در دسترس هستند اما معمولاً این دسته از محصولات در قالب استوانه‌های عمودی طراحی می‌شوند. این کمک می‌کند که مساحت کمتری از محیط کارگاه یا تعمیرگاه را اشغال کنند

اما کمپرسور قابل حمل، بخاطر دستیابی به قابلیتِ حملِ آسان، ویژگی‌های متمایزی دارد. این دسته از محصولات معمولاً تانک و محفظه کوچک‌تری داشته و به منظور حمل راحت‌تر دستگیره‌ها و چرخ‌های خاصی دارند. به نحوی که کاربر با استفاده از چرخ یا دستگیره به‌سادگی می‌تواند آن‌ها را از یک نقطه به نقطه دیگر منتقل کرده یا حتی در مسافت‌های طولانی با استفاده از وسیله نقلیه خود جابجا کند. این دسته از محصولات نیز با طراحی و شکل‌های گوناگونی در دسترس مشتریان قرار می‌گیرند

  • کمپرسور تک‌مرحله‌ای/کمپرسور دومرحله‌ای

مدل‌های تک‌مرحله‌ای که به آن‌ها پیستونی نیز گفته می‌شود، تنها در یک مرحله هوا را به درون دستگاه مکیده و سپس درون تانک ذخیره می‌کنند. در کمپرسور باد تک مرحله‌ای، هوا صرفاً در یک مرحله و توسط یک پیستون فشرده می‌شود. اما در کمپرسور باد دو مرحله‌ای، پروسه فشرده‌سازی شامل دو مرحله می‌شود. یعنی در یک مرحله هوا قدری فشرده شده و به منظور اجرای مرحله دوم، به یک پیستون با قدرت بیشتر وارد می‌شود. در مرحله دوم هوا بیش از پیش فشرده شده و پس از آن است که به سمت تانک(مخزن) ارسال و در آنجا ذخیره می‌شود.

تفاوتی مهمی که بین کمپرسور باد تک مرحله‌ای و دو مرحله‌‌ای وجود دارد و مشتریان باید از آن مطلع باشند، میزان توانایی آن‌ها در فشرده‌سازی هواست. مدل‌های تک مرحله‌ای ارزان‌تر بوده و برای امور ساده و خانگی بهتر هستند. اما معمولاً توانایی ایجاد فشاری بیش از 120 (PSI) را ندارند.

در نقطه مقابل اگر به یک مدل حرفه‌ای و با فشاری بیش از 120 (PSI) نیاز دارید، لازم است به سراغ مدل‌های دو مرحله‌ای بروید. مدل‌های دو مرحله‌ای عمدتاً به عنوان مدل‌های صنعتی و با فشار کاری بالا شناخته شده و چندان برای کارگاه‌های کوچک یا مصارف خانگی کاربردی نیستند. یا بهتر است بگوییم که خرید آن‌ها برای کاربرانی غیرحرفه‌ای و با حجم کاری پایین، الزامی ندارد!

  • کمپرسور روغنی/کمپرسور بدون روغن

همانطور که از نام آن‌ها پیداست، کمپرسور روغنی، دارای یک مکانیسم مجزای گردش روغن و روان‌کاری با روغن است. این مکانیسم علاوه بر اینکه بر پیچیدگی دستگاه می‌افزاید، وزن آن را نیز افزایش می‌دهد. اما طول عمر دستگاه را به طرز قابل توجهی افزایش داده و به دستگاه امکان مواجهه با فشارهای بسیار بالاتر را می‌دهند. در نقطه مقابل اما نبود مکانیسم روغن مزایا و معایبی دارد.

کمپرسور بادی بدون روغن یا (Oil-free) عموماً ارزان‌تر بوده و همچنین در کنار وزن کمتر و کارکرد بهتر در هوای سرد، در نگهداری و سرویس دوره‌ای نیز سهولت بیشتری برای کاربران به ارمغان می‌آورد. این دسته از محصولات از پیش روانکاری شده و در طول فعالیت نیازی به روغن‌کاری مجدد ندارند. اما فراموش نکنید طول عمر آن‌ها کوتاه‌تر است و همچنین در مواجهه با فشارهای بالا، عملکرد جالبی ندارند.

  • کمپرسور برقی/کمپرسور گازوئیلی

خود کمپرسور و فرآیند فشرده‌سازی به طور ویژه وابسته به موتوری است که نیروی مکانیکی آن را تأمین می‌کند. این موتور ممکن است برقی بوده و از انرژی الکتریسیته استفاده کند. یا به جای آن متکی به یک موتور دو زمانه(یا به ندرت چهار زمانه) بوده و نیروی خود را از طریق آن تأمین کند.

امروزه به علل مختلفی، استفاده از مدل‌های برقی، بیش از دسته دیگر متداول است. این دستگاه‌ها معمولاً صدای تولیدی کمتری داشته و بدون دردسرهای مربوط به نگهداری، سرویس و تعمیر موتورهای بنزینی یا گازوئیلی، طول عمر مناسبی هم دارند. کمپرسور باد برقی برای مصارف خانگی و کار در فضاهای بسته یک انتخاب ایده‌آل است. اما وابستگی آن‌ها به پریز برق و طول سیم، ممکن است باعث محدودیت قابلیت جابجایی آن‌ها شود.

در آن سوی میدان اما مدل‌های بنزینی و گازوئیلی محدودیت کمتری برای جابجایی داشته و به‌سادگی حتی در دورافتاده‌ترین نقاط نیز قابل استفاده هستند. البته این تنها مزیت و برتری مدل‌های سوختی نیست. معمولاً در شرایط برابر، خرید کمپرسور باد بنزینی یا گازوئیلی به معنی دسترسی به توان بیشتر است. فراموش نکنید توان بیشتر نیز به معنی امکان دستیابی به هوایی با فشار بیشتر خواهد بود! پس در پروژه‌های نیازمند فشار هوای بالا، خرید کمپرسور باد بنزینی در اولویت قرار دارد

کاربرد کمپرسور هوا

کمپرسور باد کاربردهای متعددی دارد. در هر پروژه و موقعیتی که شما به هوای فشرده و نیروی باد نیاز داشته باشید، یک کمپرسور می‌تواند کاربرد خود را نشان دهد. این یعنی از پر کردن باد لاستیک تا نیروی محرکه یک منگنه‌کوب بادی، می‌توان کاربردها و موارد مصرف متعددی را برای کمپرسور باد نام برد.

جالب است این وسیله گاهاً حتی بدون واسطه نیز، برای دور کردن مثلاً خاک اره در کارگاه‌های نجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. نه‌تنها در مصارف کارگاهی و موضوعات مربوط به تولید و صنایع، کمپرسور باید حتی در شاخه‌هایی از حفاری معدن یا مثلاً تهویه مطبوع مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این وجود می‌توان گفت دایره کاربرد کمپرسور هوا بسیار وسیع‌تر از آن است که قابل محدود کردن به چند مورد باشد. در ادامه ما صرفاً در قالب یک جمع‌بندی چند مورد از آن را به طور موردی مثال می‌زنیم.

  • باد کردن اشیاء مختلف بادی و اجسام گوناگون از جمله مثلاً تایر
  • رنگ‌آمیزی سطوح مختلف و اسپری رنگ
  • شستشوی تحت فشار اجسام مختلف از طریق اسپری پرفشار آب و مایعات
  • برای تأمین نیروی محرکه مورد نیاز ابزار پنوماتیکی مانند میخ‌کوب بادی، دریل بادی، فرز بادی و…
  • قابل استفاده حتی در صنایع سرگرمی و ورزشی مانند مراکز پینت‌بال
  • کاربرد وسیع در مزارع و امور مرتبط با صنایع کشاورزی از جمله سم‌پاشی یا حفظ ادوات کشاورزی

عوامل مؤثر بر قیمت کمپرسور هوا کدام‌ها هستند؟

  • توان کمپرسور

اسب بخار تنها واحدی نیست که از آن برای تعیین میزان توان و قدرت یک کمپرسور باد استفاده می‌شود. برخی تولیدکنندگان ممکن است واحد وات(Watt) را برای این منظور انتخاب کنند. اما به هر حال به‌واسطه فراگیر بودن استفاده از این واحد، حتی برخی از افراد حرفه‌ای برای اشاره به این معیار از همان لفظ اسب بخار استفاده می‌کنند. به عنوان مثال بلاواسطه می‌پرسند که این محصول چند اسب بخار است. اما توان چرا اثر مستقیمی بر قیمت کمپرسور هوا داشته و تا این حد مهم است؟

درک اهمیت این موضوع، ارتباط نزدیکی با درک معنی توان و اسب بخار دارد. اسب بخار یک کمپرسور باد تعیین می‌کند که قدرت و توان خروجی موتور متصل به کمپرسور چقدر است. اگر مکانیسم عملکرد کمپرسور باد را در خاطر داشته باشید، می‌دانید که فشرده‌سازی هوا در این دستگاه با اتکای به قدرت یک موتور انجام خواهد شد.

پس اسب بخار بالاتر به معنی قدرتمندتر بودن موتور دستگاه و قدرتمند بودن موتور به معنی توانایی بالاتر برای فشرده‌سازی است! البته همیشه و لزوماً محصولی که اسب بخار بالاتری دارد، در عمل نیز قوی‌تر نیست. باید این معیار را در کنار سایر فاکتورهای فنی و همچنین کیفیت ساخت دستگاه مورد بررسی قرار داد.

  • حداکثر فشار فشرده‌سازی

فاکتور فنی دیگری که بر قیمت کمپرسور هوا اثر می‌گذارد، فاکتوری است که از آن تحت عنوان حداکثر فشار باد استفاده می‌شود. این فاکتور نشان می‌دهد که محصول خریداری‌شده توسط شما قادر است هوا را تا چه فشاری فشرده کرده و پس از آن در محفظه خود ذخیره کند. به طور معمول توان بیشتر به معنی حداکثر فشار بیشتر در یک محصول است. البته باید در نظر داشت که بسته به مکانیسم عملکرد، ممکن است دستگاه قادر به ایجاد فشارهای بالاتری هم باشد.

به هر حال در هنگام خرید کمپرسور باد، بیشتر بودن حداکثر فشار، یک برگ برنده است. زیرا توانایی بالاتر دستگاه در فشرده‌سازی هوا، یعنی قادر است حجم بیشتری از هوا را در یک حجم ثابت نگهداری کند. پس بیشتر بودن قیمت و ارزش خرید محصولی که سقف فشار فشرده‌سازی بالاتری دارد کاملاً منطقی به نظر می‌رسد. عمدتاً تولیدکنندگان برای اعلام این مشخصه از واحد (Psi) استفاده می‌کنند. اما برخی دیگر ممکن است از واحد بار برای این منظور استفاده کنند

  • ظرفیت تانک(مخزن)

بدیهی است که شما در هنگام استفاده از این وسیله، هوای نگهداری‌شده در مخزن را مصرف می‌کند. پس هر قدر حجم این مخزن یا اصطلاحاً تانک، بیشتر باشد، شما نیز حجم بیشتری از هوا را در اختیار دارید. این یعنی به عنوان مثال محصولی که یک تانک 50 لیتری دارد، در قیاس با محصولی که یک تانک 30 لیتری دارد، برتری محسوسی از خود نشان می‌دهد. زیرا شما در استفاده از آن می‌توانید مدت زمان بیشتر و حجم کاری بالاتری را بدون وقفه انجام دهید.

فراموش نکنید که کمپرسور باد در صورت خالی شدن تانک، لازم است که مدت زمانی را متوقف شده و به فشرده‌سازی مجدد هوا بپردازد. طبیعتاً شما در آن مدت زمان قادر به استفاده از وسیله نیستید و این به معنی وقفه در پروسه کاری است. با این اوصاف می‌توان پذیرفت که پرداخت هزینه بیشتر و بالاتر بودن قیمت کمپرسور هوایی که ظرفیت آن بیشتر است، تا حد زیادی منطقی است.

  • نرخ هوای خروجی (CFM)

این فاکتور فنی گاهاً تحت عنوان (CFM) نیز شناخته می‌شود. البته این نام چندان صحیح نیست. نرخ هوای خروجی تعیین می‌کند که کمپرسور باد مدنظر با چه سرعتی قادر به خالی کردن هوای فشرده است. هر قدر نرخ هوای خروجی در یک محصول بالاتر باشد، هوای فشرده با سرعت و شدت بیشتری از آن خارج می‌شود.

به عنوان مثال محصولی که نرخ هوای خروجی آن معادل 200 لیتر در دقیقه است، در هر دقیقه 200 لیتر هوا را با فشار معینی از شیر خروجی خارج می‌کند. پس واضح است که هر قدر این معیار اعلامی در مورد یک کمپرسور باد در حد بالاتری قرار گرفته باشد، می‌توان گفت محصول از برتری بیشتری برخوردار است. نیازی به توضیح نیست که یک محصول برتر، قطعاً ارزش خرید بالاتری هم دارد!

  • تعداد شیر خروجی

تعداد شیر خروجی در دستگاه کمپرسور باد، به تعداد پریز در چندراهی‌ها شباهت زیادی دارد. این مثال می‌تواند تا حد زیادی دید شما را نسبت به اهمیت این معیار روشن کند. تعداد شیر خروجی یک محصول، تعیین می‌کند کاربر می‌تواند در حین استفاده از کمپرسور باد، چند دستگاه و چند مصرف‌کننده را به آن متصل کند. بدیهتاً اگر قرار است چند دستگاه را به طور همزمان به کمپرسور باد متصل کنید، باید به دنبال بیش از یک شیر خروجی باشید.

معمولاً تولیدکنندگان تعداد شیر خروجی را در تناسب با حداکثر فشار و حجم مخزن دستگاه در نظر می‌گیرند. اما آنچه در مجموع در هنگام قضاوت در مورد ارزش خرید و قیمت کمپرسور هوا باید مدنظر داشت، ارزشمندی این امتیاز است. داشتن شیر بیشتر به معنی کاربردی‌تر بودن وسیله زیر فشار کار است و با این وجود حتماً ارزش خرید را افزایش می‌دهد.

  • پشتیبانی گارانتی و اعتبار آن

گارانتی همیشه اهمیت دارد؛ در هنگام خرید کمپرسور هوا نیز نباید از این معیار مهم غافل شد. گارانتی‌دار بودن یک محصول شاید معیار و شاخصه‌ای فنی نباشد اما با کمی اغماض، در قیاس با بسیاری از شاخصه‌های فنی، شاید حتی مهم‌تر هم باشد! زیرا وجود گارانتی از چند جهت نشان‌دهنده برتری یک محصول است. اگر گارانتی اصلی و معتبر باشد ضمن اینکه نشان‌دهنده اصالت یک محصول است، کیفیت خوب آن را نیز گوشزد می‌کند.

هیچ شرکت معتبری حاضر به پشتیبانی از یک دستگاه ضعیف، بی‌دوام و بی‌کیفیت نیست! از کاربرد اصلی گارانتی نیز نباید غافل شد؛ در صورت هر خرابی احتمالی می‌توانید از آن‌ها کمک بگیرید.

خرید کمپرسور هوا با آچاریست

خرید کمپرسور هوا در کنار تمام جزئیات و نکات مهمی که دارد، باید به عنوان یک سرمایه‌گذاری جدی و حساس در نظر گرفته شود. شما در حال خرید وسیله‌ای هستید که قرار است در عملکرد درست و باکیفیت تمام ابزار پنوماتیک مؤثر باشد. پس خرید یک کمپرسور بی‌کیفیت یا نامتناسب، به معنی عملکرد بد و نامطلوب بسیاری از ابزارهای شماست. هرچند واقعیت این است که بالا بودن قیمت کمپرسور هوا نیز در حساسیت این تصمیم بی‌تأثیر نیست!

به همین خاطر پیشنهاد می‌کنیم حتماً پیش از خرید، در صورتی که دچار ابهام یا تردید در انتخاب مدل مناسب شدید، به طور مستقیم با ما در ارتباط باشید. از شما تا کارشناسان و تیم پشتیبانی آچاریست راه دوری نیست. یا از طریق سایت یا از طریق تماس تلفنی می‌توانید دقیق‌ترین مشاوره‌های اختصاصی را دریافت کنید و پس از آن با خیال راحت خرید خود را نهایی کنید. آچاریست با یک تحویل به‌موقع، تجربه این خرید سریع، ساده و آگاهانه را برای شما تکمیل می‌کند.