بلاگ, راهنمای خرید

چکش تخریب چی بخرم؟ تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی چیست؟

ما همواره در خرید وسایل مختلف و مخصوصا ابزارآلاتی چون چکش تخریب، بر سر دو راهی ها یا حتی چند راهی های متعددی قرار می گیریم. امروزه با وجود صدها مدل متنوع و متفاوت از هر محصول، این کاملاً طبیعی است که برای خرید دچار سردرگمی شویم. مخصوصاً در حوزه ابزار و ملزومات کاری که نتیجه خرید شما گاهاً تا سال ها باید شما را همراهی کند.

این بار و در این یادداشت قصد داریم برای عبور از این چند راهی ها و تردید با ارائه نکاتی درباره خرید بهترین چکش تخریب با شما همراه باشیم و به سوالات شما پیرامون چکش تخریب چی بخرم و تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی بپردازیم. این بار برخلاف روال همیشگی سایت آچاریست، قصد داریم تا بیشتر با معرفی موردی و تمرکز بر واکاوی ویژگی های نمونه هایی از بهترین چکش تخریب، در این امر به شما کمک کنیم. هرچند این به معنی غافل شدن ما از کلیات این مبحث و شناخت خصوصیات بهترین چکش تخریب نخواهد شد. پس برای شروع اجازه دهید مثل همیشه یک نکته بسیار مهم را گوشزد کنیم!

نیازهای خود از خرید یک چکش تخریب را مشخص کنید!

مثل همیشه ما همواره به مشتریان و متقاضیان خرید هر محصولی از جمله چکش تخریب، این نکته بسیار مهم را گوشزد می کنیم. اگر قصد دارید در مواجهه با مشخصات گوناگون، قابلیت های مختلف و مدل های متعدد دچار سردرگمی نشوید، باید پیش از هر چیز نیازهای خود را بسنجید.

اگر بدانید سطح و نوع نیاز شما به یک چکش تخریب چگونه است، بدون تردید در این امر دچار خطا و سردرگمی نمی شوید. ممکن است این پرسش ایجاد شود که در خرید چکش تخریب، چگونه باید این موضوع را مورد سنجش قرار داده و از نیازهای خود اطلاع پیدا کنیم. یکی از راه ها این است که با توصیف امور اختصاصی خود برای کارشناسان فروش از آن ها مشاوره بگیرید؛ کاری که بسیاری از مشتریان ما در فروشگاه آچاریست انجام می دهند. راه دیگر نیز استفاده از اطلاعاتی است که ما در ادامه، در اختیار شما قرار می دهیم.

برای آشنایی بیشتر با این ابزار می توانید مقاله چگونه باید از چکش تخریب استفاده کنیم؟ را مطالعه کنید.

آشنایی با چکش تخریب برای خرید بهترین چکش تخریب!

چکش تخریب چی بخرم

برای اینکه بتوانید بهترین چکش تخریب را بخرید، طبیعتاً پیش از هر چیز باید بدانید چکش تخریب چیست! در حالی که ممکن است عامه مردم تصور کنند چکش تخریب را می شناسند، هیچ شناخت کاملی از آن نداشته و حتی تفاوت بتن کن و چکش تخریب را ندانند! مشابهت ظاهری که بین عملکرد این دو وسیله مشهود است، معمولاً زمینه ساز این خطای رایج خواهد بود. این در حالی است که از اساس این دو وسیله در عملکرد خود تفاوت های فاحشی دارند. در اغلب مواقع با کمی دقت بیشتر در شکل ظاهری، می توان چکش تخریب را تشخیص داد.

بتن کن ها ابزاری هستند که برای سوراخ کاری در بتن یا هر مصالح بسیار سخت دیگری کاربرد دارند. تمامی بتن کن ها دو کاره هستند و همزمان با نصب مته برای سوراخ کاری و قلم برای تخریب، می توانند ایفای نقش کنند. در بتن کن به صورت کاملاً محدود از عملکرد تخریبی استفاده می شود. زیرا اساساً کارکرد مداوم وسیله در این حالت، فشار زیادی به وسیله وارد کرده و منجر به آسیب های جدی خواهد شد. اما چکش تخریب، ضمن مشابهت در برخی از عملکرد ها، از اساس صرفاً برای ضربه زدن رو به جلو و ایجاد تخریب در سطوح طراحی شده و توسعه یافته است.

در چکش تخریب به جای ساختار موتور و چرخ دنده، از پیستون برای اعمال نیرو استفاده می شود. این موضوع کمک می کند تا ضمن انتقال قدرت بیشتر و مؤثرتر، استهلاک و شانس آسیب دیدگی ساختار کاهش یابد. قیمت چکش تخریب بر اساس قابلیت ها و مشخصات فنی آن که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم متفاوت است. مشخصات فنی و نوع برند ها تاثیر مستقیم خود را بر روی قیمت می گذارند.

سایز و وزن مناسب چکش تخریب

تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی

قدرت تخریب و حتی تا حدی سایز یک چکش تخریب، با معیار وزن تعیین خواهد شد. شاید مایه شگفتی شما شود اما واقعیت این است که آنچه به عنوان وزن چکش تخریب اعلام می شود نه وزن خود وسیله است و نه به طور دقیق وزن ضرباتی را که وارد می کند، به شما نشان می دهد. این بیشتر یک معیار قدیمی است اما به طور گسترده و به شکل عرفی مورد استفاده قرار می گیرد.

معمولاً وزن خود دستگاه از رقم اعلامی در این قالب کمتر است و حتی وزن ضربه ای نیز اختلافی نسبی با آن دارد. به عنوان مثال در یک چکش تخریب 17 کیلویی فرضی، نه بدنه 17 کیلوگرم وزن دارد و نه وزن ضرباتی که وارد می کند 17 کیلو است؛ شاید وزن ضربات آن چیزی در حدود 15 کیلوگرم باشد. به هر حال سوای مسئله دقت در تعیین این معیار، مسئله این است که بدانید هر نوع از چکش تخریب، برای چه نوع از نیازهایی مناسب است.

  • چکش های تخریب 7 تا 10 کیلویی برای کارهای تأسیساتی، کندن موزاییک های کف یا پیش برد عملیات حفاری در چاه های ساده و نرمال مناسب هستند.
  • چکش های تخریب  10 و 11 کیلویی، برای اموری مانند تخریب دیوار یا ایجاد حفره در سطوح کف مناسب هستند.
  • چکش های تخریب 11 تا 17 کیلویی بسته به برخی از مختصات پروژه برای تخریب بتن کف، سنگ های سخت و ایجاد حفره در پی های بسیار سخت ساختمانی، مناسب هستند.

راهی برای درک بهتر قدرت چکش تخریب

اما در کنار معیار عرفی فوق، که از وزن برای اشاره به آن استفاده می شود، درک قدرت تخریب و توانمندی این وسیله از طریق قدرت موتور و میزان انرژی وارده در هر ضربه، بسیار آسان تر است. به عنوان مثال چکش تخریب رونیکس مدل (2814L) در بخش مشخصات خود ذکر کرده که موتوری با قدرت 1600 وات دارد و ضرباتی با انرژی معادل 45 ژول وارد می کند. دو معیار مذکور به شما در مقایسه انواع مختلف چکش تخریب به طور مؤثرتری کمک می کنند. این در حالی است که همین مدل 14.1 کیلوگرم وزن دارد.

داشتن دیمر سرعت یک مزیت است؛ مخصوصاً در چکش تخریب های 11 کیلویی

چکش تخریب چی بخرم

اگر قبل تر در یادداشت های سایت آچاریست با ما همراه بوده باشید یا به طور نسبی ابزار و ملزومات برقی را بشناسید، حتماً می دانید دیمر تا چه حد اهمیت دارد. این در مورد چکش تخریب نیز صادق است. یک چکش تخریب دیمر دار می تواند بسته به انتخاب کاربر قدرت و به تبع آن تعداد ضربات را افزایش یا کاهش دهد.

این یک قابلیت بسیار مهم است که وجود آن در چکش های تخریب 11 کیلویی تقریباً حیاتی است. زیرا محصولات دسته 11 کیلویی، تقریباً در یک وضعیت میانه و بینابینی جای می گیرند؛ نه خیلی سبک و ضعیف و نه خیلی سنگین و قوی! به عنوان مثال اگر بخواهید با یک چکش تخریب 11 کیلویی یک موزاییک را تخریب کنید، باید با دیمر سرعت، تعداد ضربه ها را کم کنید اما اگر پای تخریب یک دیوار وسط باشد، باید دیمر را به حالت حداکثر ببرید. قدرت اغلب مدل های حاضر در این دسته از چکش های تخریب بین 5 تا 25 ژول قابل تنظیم است.

معرفی یک رده موفق از چکش تخریب؛ با محصولات دسته (0810) آشنا شوید.

چکش های 7 کیلویی را که تحت عنوان مدل های (0810) نیز شهرت دارند، می توان بهترین دسته از چکش تخریب معرفی کرد. علت شهرت و مقبولیت مدل های (0810)، داشتن قدرتی مناسب در کنار میزان کمی از وزن است؛ البته موفقیت اغلب آن ها در طراحی نیز، غیرقابل چشم پوشی است. این مدل ها، که اغلب شالوده و ایده مشترکی را نمایندگی می کنند، توسط برند های متعددی تولید می شوند.

به عنوان مثال پوکا (0810) یا مثلاً پی ام مدل (0810) که در این دسته از محصولات جای می گیرند، دو مورد از معروف ترین و کاربردی ترین مدل های چکش تخریب هستند. این دو مورد را به عنوان محصولات پیشنهادی کارشناسان آچاریست در لیست بررسی خود داشته باشید.

چکش تخریب آنکور مدل (DH6)؛ یکی دیگر از محصولات پیشنهادی آچاریست!

چکش تخریب چی بخرم

این وسیله یک موتور قدرتمند 1300 واتی داشته و با این وجود قادر است تا 3800 ضربه را در دقیقه به سطوح مختلف وارد کند. این چکش تخریب قدرتمند مزیت مهم دیگری را نیز در اختیار کاربران قرار می دهد؛ توانایی نصب و استفاده از قلم های (SDS MAX) که به آن پنج شیار هم گفته می شود.

چکش تخریب کرون مدل (CT18123)؛ عضوی قدرتمند از باشگاه 11 کیلویی ها

محصول بعدی که قصد پیشنهاد دادن آن را داریم، کرون مدل (CT18123) است که ضمن داشتن یک موتور قدرتمند 1500واتی، به مدد دیمر دار بودن، قادر است با سرعت 900 الی 1900 ضربه در دقیقه، در خدمت شما باشد. تعبیه دیمر در این وسیله همانطور که از بازه کارکردی آن قابل درک است، کمک می کند کاربر بتواند سرعت و قدرت ضربات وسیله را تنظیم کند. این محصول بسیار خاص و کاربردی، از یک طراحی ارگونومیک بهره گرفته و با وجود تجهیز به دسته ضد لرزش، یک تجربه کاربردی آسان و رضایت بخش را به ارمغان می آورد. در کرون مدل (CT18123) نیز امکان نصب قلم های (SDS MAX) یا همان پنج شیار، وجود دارد.

نگاهی ویژه به چکش تخریب های 17 کیلویی؛ تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی چیست؟

اما با توجه به پرطرفدار و در عین حال کاربردی بودن محصولات 17 کیلویی، اجازه دهید ضمن ذکر یک نکته مهم، نگاه ویژه ای به این دسته از محصولات داشته باشیم. چکش های تخریب 17 کیلویی، به دو دسته اصلی تقسیم می شوند؛ گریسی و روغنی. مشتریان و خریداران معمولاً در خرید چکش تخریب، بر سر دوراهی انتخاب یکی از این موارد باقی می مانند. اما به راستی کدام یک را باید انتخاب کرد؟ چکش های تخریب روغنی ارزان تر هستند و استهلاک کمتری از خود نشان می دهند اما در عین حال نیاز به رسیدگی های بیشتری دارند.

وجود روغن در این دسته از محصولات باعث می شود کاربر به طور مداوم به چک کردن محفظه روغن نیاز داشته باشد. بدیهی است که در صورت کاهش روغن، باید مجدد حجم خالی شده را جبران کرد. اما در چکش تخریب گریسی نیازی به انجام این کار نبوده و البته قیمت بیشتری هم دارند! اجازه دهید در این رده هم چند مدل جذاب و کاربردی را به شما معرفی کنیم. دو مورد از چکش های تخریب گریسی موفق به شرح زیر است.

  1. انکور مدل (DH7)
  2. پوکا مدل (1601)
  • چکش تخریب پی ام مدل (PH65)

چکش تخریب چی بخرم

چکش تخریب پی ام مدل (PH65) یکی از محصولات 17 کیلویی روغنی است. این محصول با دو عدد قلم و با گارانتی یک ساله معتبر از سوی خود شرکت پی ام به بازار عرضه می شود. مدل (PH65) بسیار مقرون به صرفه بوده و برخلاف قیمت کمی که دارد، کیفیت بسیار بالایی را از خود نشان داده است.

یکی دیگر از محصولات موفقی که در دسته چکش های تخریب 17 کیلویی روغنی قرار می گیرد. این مدل از محصولات لکا همراه با سه قلم و شش ماه گارانتی معتبر پوکا عرضه می شوند.

سخن پایانی (چکش تخریب چی بخرم؟)

ما در این یادداشت بنا به اقتضای شرایط کلی آن و لزوم پرداختن به پیشنهادات و مدل های متعدد، قطعاً فضای کافی برای پرداختن به تمام مشخصات و توانمندی های محصولات را نداشتیم. اما به هر حال آنچه مشاهده می کنید، چکیده ای از برترین مدل هایی است که کارشناسان آچاریست به مشتریان این مجموعه پیشنهاد می کنند. این بدان معنی است که سبد محصولات آچاریست صرفاً محدود به این محصولات نبوده و شما می توانید برای آشنایی با محصولات بیشتر یا کسب اطلاع جزئی تر در مورد هر یک از این مدل ها، به طور مستقیم با ما در ارتباط باشید.

منبع: ronixtools.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *