آشنایی با ابزار, بلاگ

انواع دستگاه جوشکاری صنعتی

انواع دستگاه جوشکاری صنعتی

انواع دستگاه جوشکاری صنعتی از کاربردی ترین و رایج ترین ابزارآلات موجود در صنایع کوچک و بزرگ هستند. این دستگاه ها برای اتصال فلزات مختلف استفاده می شوند. انواع مختلف این دستگاه ها کارایی و ایمنی متفاوتی دارند. کار کردن ساده با این دستگاه ها و کارایی فوق العاده آنان سبب شده است تا از ابزارآلات مهم در هر صنعت باشند. در این مقاله از وبسایت آچارست قصد داریم تا شما را با انواع دستگاه جوشکاری صنعتی آشنا کنیم تا بتوانید با هر کدام از این نوع دستگاه ها، کاربرد و نیز تفاوت هر کدام از این دستگاه ها با یکدیگر آشنا شوید.

معرفی انواع دستگاه جوشکاری صنعتی و کاربرد آن ها

احتمالا همه ی افراد با شنیدن جوشکاری به یاد اتصال فلزات می افتند؛ اما جوشکاری در صنعت تنها به اتصال فلزات محدود نمی شود و اتصال پلیمرها، سرامیک ها، کامپوزیک ها و … را نیز در بر میگیرد. منبع تغذیه مهم ترین فاکتور برای تمامی دستگاه های جوش می باشد. منابع تغذیه به تامین انرژی لازم برای برش، جوشکاری و ایجاد قوس الکتریکی می پردازد. دستگاه های جوشکاری صنعتی در چهار گروه مختلف تقسیم بندی می شوند که در ادامه به معرفی هر یک از آن ها می پردازیم.

  1. دستگاه جوشکاری صنعتی ترانسفورماتور

دستگاه جوشکاری صنعتی ترانسفورماتور

این نوع از دستگاه ها، ساده ترین دستگاه های جوشکاری موجود در صنایع می باشند. این نوع دستگاه ها با تنظیم جریان برق، عملکردی کاهنده دارند و ولتاژ زیاد برق شهری را کاهش داده و شدت جریان را افزایش می دهند. این دستگاه های جوش صنعتی در دو نوع خشک و روغنی در بازار موجود می باشند که نوع روغنی آن کاربرد بیشتری دارد.

  1. دستگاه جوش صنعتی رکتی فایر

یکی از انواع دستگاه جوشکاری صنعتی، رکتی فایر می باشد که به تبدیل جریان های متناوب 220 ولت و 380 ولت به جریان مستقیم DC می پردازند و از این طریق انرژی لازم برای جوشکاری را تامین می کنند. این نوع دستگاه برای کار به جریان برق سه فاز نیاز دارد. کیفیت جوشکاری با این دستگاه ها بسیار بالا است و این موضوع را می توان از نقاط قوت رکتیفایرها دانست.

  1. دستگاه جوشکاری صنعتی ژنراتور الکتریکی

این دستگاه های جوش از دینام جوشکاری و جریان الکتریکی مستقیم برای جوش استفاده می کنند. این دستگاه ها توانایی، قدرت و کیفیت بالایی در جوشکاری دارد؛ اما به دلیل وزن بسیار بالا و نیز هزینه های سنگین نگهداری و تعمیر، کمتر از سایر دستگاه های جوش در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند.

  1. دستگاه جوشکاری اینورتر

دستگاه های جوش صنعتی

به روزترین و پیشرفته ترین انواع دستگاه جوشکاری صنعتی، اینورترها می باشند. وزن پایین و سهولت در حمل و نقل یکی از مزایای فوق العاده ی این دستگاه ها می باشد. همچنین این دستگاه های جوش با وجود وزن پایین، کیفیت بالا و عملکرد بسیار مناسبی دارند. همچنین عدم نیاز به برق سه فاز سبب شده است تا این دستگاه ها علاوه بر صنعت، در کاربردهای خانگی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

سخن پایانی

دستگاه های جوش موجود در بازار، انواع متفاوتی دارند و بنا به ویژگی ها، در کاربردهای متفاوتی از صنعت استفاده می شوند. انتخاب بهترین دستگاه جوش با توجه به حیطه ی فعالیت و کاربرد موردنظر می توان متفاوت باشد. به همین دلیل پیش از خرید این ابزارآلات بهتر است تا اطلاعات دقیقی پیرامون هر یک از ان ها کسب نمایید. ما در این مقاله از سایت آچاریست، اطلاعات موردنیاز شما درباره ی انواع دستگاه جوشکاری صنعتی را به شما به ارائه دادیم. در پایان این مقاله می توانید نظرات، پیشنهادات و سوالات خود را برای ما کامنت کنید و ما را در ارائه ی هر چه بهتر اطلاعات موردنیاز خود یاری کنید.

برگرفته از: interestingengineering.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *